Menu

Cart

Content

Breadcrumb

BB Starter Set ¤ Featured

Potpuna inovacija u BB porodici- STARTER SET!  

      Bilo da sami brinete o svojim noktima ili ste već dugo godina uspešni u negovanju i ulepšavanju tuđih, ovaj set je fenomenalan izbor za sve nas!

Pre svega možete da birate između tri divne nijanse Brush&Go gel i laka koje Vam nudimo u sklopu Starter seta i čija je zapremina 8ml.

Napraviti izbor između ovih divnih boja najteži je deo posla jer sve ostalo uradićete veoma lako i brzo uz pomoć ostalih članova BB porodice koje dobijate u Starteru:

1.Prenosiva LED-UV lampa koju možete podesiti na 30 ili 60 sekundi a 30 sijalica jačine 12V trajaće Vam i do 10 000 sati..

2.Pogurivač zanoktica

3.Scrub 30 ml revolucionarna pripremna tečnost koja zamenjuje Nail Prep i Primere te je kada jednom naspete na vaticu (koje takođe dobijate u setu) možete naneti na 5 prstiju!

4.Već pomenuta boja Brush&Go gel i laka obogaćenu keratinom, koju je dovoljno da nanesete u jednom sloju bez premazivanja završnog sjaja i odmašćivanja!  

5.Turpija kojom možete da uklonite površinski sjaj kada želite da uklonite gel i lak.

6.Soak off folija (20kom.) čiju ćete unutrašnjost da natopite sledećom stavkom kako biste otapanjem uklonili boju sa nokta.

7.Acryl remover- tečnost koja služi za otapanje. Foliju natopljenu ovim proizvodom ostavite 10min. na noktu.

Kada skinete foliju sa zaoštrenim delom pogurivača uklonite višak gel i laka i spremni ste za sledeću aplikaciju boje!

Sve ovo za samo 4.852 din, stoga Vam posebno preporučujemo da isprobate i da se uverite u kvalitet i sve prednosti STARTER SETA!

Facebook stranicaOvlašćeni distributer

fc-banner-boris

Kontakt/Informacije

logo-brill-color-250

Telefon: 011/ 412-20-20

Mobilni: 060/ 33-44-931

Majora Zorana Radosavljevića 14, Batajnica

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook