Menu

Cart

Content

Breadcrumb

Zaštita privatnosti

СНПЧ А7 Рязань, обзоры принтеров и МФУ

ZAŠTITA LIČNIH PODATAKA KORISNIKA

Fresh Cosmetics d.o.o. Distributer garantuje siguran prenos ličnih podataka Kupaca i autentičnost servera koji se nalazi na internet adresi www.brillbird.co.rs.

Svi lični podaci korisnika www.brillbird.co.rs biće vezani za nalog koji korisnik otvori, za informacije i proizvode koje korisnik kupi putem interneta.

Fresh Cosmetics d.o.o. se obavezuje da će e-mail adresu Kupca korisiti samo za postupak poručivanja proizvoda, osim ako Kupac ne odluči da želi da putem elektronske pošte bude obavešten o novostima iz ponude usluga kompanije.

Fresh Cosmetics d.o.o. garantuje da korisnicima neće slati reklamni materijal koji prethodno nisu zatražili putem e-maila, ili posebnog formulara na našem portalu.

Sve informacije o eventualnim izmenama u načinu poslovanja Fresh Cosmetics d.o.o. koje se odnose na način plaćanja i(ili) isporuku proizvoda biće objavljene na našoj web stranici.


IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI

Fresh Cosmetics d.o.o. se kao vlasnik portala www.brillbird.co.rs obavezuje da će čuvati privatnost svih svojih korisnika / kupaca proizvoda.

Fresh Cosmetics d.o.o. prikuplja samo neophodne, osnovne podatke o svojim kupcima/korisnicima i podatke neophodne za produktivno poslovanje i informisanje korisnika, u skladu sa dobrim poslovnim običajima i s ciljem pružanja kvalitetne usluge.

Kupcima dajemo mogućnost izbora u vezi sa primanjem reklamnog i(ili) promotivnog materijala , uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne žele da budu uključeni u elektronske mailing liste koje se koriste u marketinškim kampanjama Fresh Cosmetics d.o.o.Distributer-a ili naših poslovnih partnera.

Svi podaci o korisnicima / kupcima se strogo čuvaju, i dostupni su samo Fresh Cosmetics d.o.o. kojima su nužni za obavljanje poslova vezanih za administraciju i prodaju proizvoda.

Fresh Cosmetics d.o.o. ispred sajta www.brillbird.co.rs i njihovi poslovni partneri odgovorni su za poštovanje ovih osnovnih načela o zaštiti privatnosti kupaca.

Facebook stranicaOvlašćeni distributer

fc-banner-boris

Kontakt/Informacije

logo-brill-color-250

Telefon: 011/ 412-20-20

Mobilni: 060/ 33-44-931

Majora Zorana Radosavljevića 14, Batajnica

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook